• Uhapšen Goran Papić, bliski saradnik Nebojše Stefanovića

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala SBPOK Goran Papić, uhapšen je danas u Beogradu.

    Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivično delo trgovina uticajem, precizrala je za Tanjug portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.
     
    Po odobrenju zamenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i isti će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu„, dodala je Rakočevićeva.
     
    Papić je uhapšen u saradnji tužilaštva sa policijskim službenicima MUP-a Srbije.
     
    Kako se sumnja, on je 15. aprila 2020. godine, koristeći svoj položaj rukovodioca u SBPOK-u, posredovao da se ne izvrši službena radnja koja bi se morala izvršiti, odnosno zahtevao od tadašnjeg rukovodioca u PU za grad Beograd da se licu koje je sada u pritvoru odmah vrati blindirano vozilo koje je od njega tada privremeno oduzeto. Istoga dana vozilo mu je vraćeno, navodi MUP.
     
    Goran Papić je rođeni brat Aleksandra Papića, kuma bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića, a ostavku u MUP je podneo samo nekoliko dana nakon što je na čelo tog resora došao Aleksandar Vulin.
     

    Bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala SBPOK Goran Papić, uhapšen je danas u Beogradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Manje oblaka uz više temperature – do 17 stepeni

    Oblaci se razilaze i tokom dana se očekuje više sunca. Na jugu i jugoistoku zemlje je moguća slaba kiša, a na planinama ponovo sneg. U ostalim krajevima sunčano, uz malo oblaka. Jutarnja […]