• Vučić najavio popuštanje mera: Radiće ugostiteljski objekti – pitanje da li samo za vakcinisane, nisam voljan da prekršim Ustav

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Prisustvujući postavljanju kamena temeljca za kovid bolnicu u Novom Sadu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da, da bismo mogli da radimo i privređujemo, potrebno je da se vakcinišemo, da budemo disciplinovani i odgovorni, prenosi B92.

    „Uslediće uskoro veće otvaranje, radiće nam ugostiteljski objekti, sad tu ima mnogo različitih ideja – da li samo za vakcinisane ili za sve. Ja razumem lekare, ali da bismo pravili pozitivnu diskriminaciju možete da prekršite Ustav, a nisam voljan da tek tako prekršim Ustav koji kaže da su svi građani ravnopravni, pa ne možete nekom da kažeš ‘Ti možeš da uđeš’, a drugome ‘Ne možeš da uđeš u restoran’, tako da je u svakom slučaju moja molba da se vakcinišete“, zaključio je.

     

    Prisustvujući postavljanju kamena temeljca za kovid bolnicu u Novom Sadu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da, da bismo mogli da radimo i privređujemo, potrebno je da se vakcinišemo, da budemo disciplinovani i odgovorni, prenosi B92.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]