• Jelen sačekao lovca koji ga je ranio dan pre i zabio mu rogove u vrat

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Besan jelen osvetio se lovcu koji ga je ranio dan pre i ubio ga.
     
    Mark Dejvid bio je u lovu lukom i strelom u Oregonu kad je uočio jelena. Ranio je stvorenje, ali nije uspeo da ga pronađe pre nego što je sunce zašlo. Ovaj 66-godišnjak se sledećeg dana vratio u šumu, ali nije računao na to da će ga jelen dočekati.
     
    Jelen se zaleteo u njega i zabio mu rogove u vrat. Dejvid je umro od povreda u bolnici, a zemljoposednik je potom pronašao i ubio životinju.
     
    Vapiti, odnosno kanadski jelen, treća je najveća kopnena vrsta sisara u Severnoj Americi.
     
    Policija iz Oregona rekla je lokalnim medijima da je zemljoposednik nakon incidenta pokušao da spasi život Dejvidu, ali su rane koje mu je zadao jelen bile kobne.
     
    Sličan incident dogodio se pre nešto više od godinu dana u Arkanzasu. Tomas Aleksander, takođe 66-godišnjak, preminuo je nakon što ga je napao jelen kog je pokušao da ubije. Lovio je u blizini visoravni Ozark kada je ustrelio mužjaka i gledao ga kako pada.
     
    Pod pretpostavkom da je životinja mrtva otišao je da proveri telo, ali u tom trenutku jelen je ustao i napao ga. Ranjeni muškarac uspeo je da pozove suprugu, koja je pozvala hitnu službu, ali je izdahnuo do bolnice.

    Besan jelen osvetio se lovcu koji ga je ranio dan pre i ubio ga.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Svet