• VIDEO Zanima vas koliko koštaju ležaljke, kafa, sok i pivo na plažama u Crnog Gori? Ljupče ih je obišao i napravio izveštaj

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevac Ljupče Mihajlovski, već neko vreme na svom YouTube kanalu „Travel Or Not“ prikazuje svoje emisje o raznim turističkim destinacijama. 

    „Travel Or Not“ se potrudio da bude aktuelan, pa je već na početku sezone obišao turističke destinacije popularne među Srbima.

    Između 5. i 8. juna, Ljupče je bio na crnogorskom primorju i napravio prilog o cenama.

    Tako smo saznali da  na plaži Lučice u Petrovcu kafa košta 2 EUR, sok 2,7, pivo 3 do 3,5 EUR, hrana od 8, a ležaljke možete iznajmiti za 15-20 EUR. Skupo ili ne, tek ovo su podaci s terena.

    Naravno oni su obišli i druge destinacije u Crnoj Gori, a ostatak možete pogledati u video prilogu.

     

     

    Ekipa „Travel Or Not“ bila je i u Albaniji, kao i u Grčkoj. Ceo izveštaj ide u četiri epizode, a na kanalu „Travel Or Not“  možete naći još korisnog video sadržaja. 

    Pa zapratite.

     

    Travel Or Not se potrudio da bude aktuelan, pa je već na početku sezone obišao turističke destinacije popularne među Srbima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Ove biljke su otrovne za vaše pse i mačke

    Sa dolaskom prolećnih dana mnogi se odlučuju da osveže prostor i naprave prijatnu atmosferu ukrašavajući svoje domove nizom prelepih biljaka. Međutim iako biljke mogu da poboljšaju naš […]

    Kako se piše – malopre ili malo pre?

    Često nas je u školama tokom pismenog zadatka iz srpskog jezika i književnosti zbunjivalo kako se pravilno piše ovaj prilog. Neretko smo tražili i sinonime zbog straha od greške kad je ova […]