• JKP Kačarevo: Sistem se uhodava, pritisak će biti bolji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U ovoj godini Kačarevci su prešli na gradsku vodu. Kačarevci se ovih dana žale na slab pritisak u mreži, a tim povodom oglasilo se i mesno javno komunalno preduzeće “Kačarevo”.

    “Novi sistem vodosnabdevanja se još “uhodava” i ovo će, sasvim sigurno, potrajati još nekoliko nedelja. “ – navodi se u informaciji ovog preduzeća.

    Kako je saopšteno komunikacija sa JKP “Vodovod i kanalizacija” je svakodnevna, a “ovaj problem će se brzo rešiti i očekuje se da će izvođač radova do kraja nedelje da završi posao na pumpama prema Kačarevu kada će se stanje popraviti”.

    Kačarevci nadalje sve kvarove na vodovodnoj mreži mogu prijaviti i gradskom Vodovodu preko telefona 377-452 i JKP “Kačarevu” preko telefona 603-003. Informacije će u svakom slučaju biti prosleđene nadležnom gradskom Vodovodu.

    U ovoj godini Kačarevci su prešli na gradsku vodu. Kačarevci se ovih dana žale na slab pritisak u mreži, a tim povodom oglasilo se i mesno javno komunalno preduzeće “Kačarevo”.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Uskršnji bazar do 28. aprila

    U četvrtak, 25. aprila, otvorena je manifestacija „Uskršnji bazar“ koju organizuje Udruženje žena „Pančevke – Gornji Grad“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva, uz […]

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]