• Mia Kajalić prva beba u ovoj godini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Mia Kajalić prva je beba rođena u Pančevu ove godine, a na svet je došla u petak, 1. januara, u 18:30 sati. Majka Kristina kaže da se ona i beba dobro osećaju.

    „Rođena je sa 3100 grama, a dugačka je 51 centimetar. Zadovoljna sam osobljem i uslovima u bolnici i srećna jer je sve prošlo u najboljem redu“, rekla je Kristina Kajalić.

    Mia je drugo dete Kristine i Srđana Kajalića, oni već imaju dvogodišnjeg dečaka – Matiju.

     

    Miu i Kristinu posetila je u subotu, 2. januara, Suzana Jovanović, članica Gradskog veća zadužena za oblast rada, zapošljavanja i socijalne politike i tom prilikom im uručila graviran zlatnik, poklon lokalne samouprave.

    „Od prošle godine prvu bebu darujemo dukatom jer smatramo da porodica treba ima uspomenu na ovaj trenutak. Pančevo i dalje ima problem sa natalitetom i pored svih podsticajnih mera koje pružamo kao lokalna samouprava. Mislim da treba da radimo na tome da pokrenemo privredu jer mi se čini mi se da će to jedino uticati na to da imamo više dece“, izjavila je Suzana Jovanović.

    Kako smo saznali od dežurnog ginekologa na Ginekološko-akušerskom odeljenju dr Gorana Gavrliovića, od početka godine u pančevačkoj bolnici rođeno je sedam beba – tri devojčice i četiri dečaka. Prošle godine u Porodilištu na svet je došlo nešto više od 1.500 mališana, što je za oko sto manje u odnosu na 2014. godinu.

    I. Predić

    Mia Kajalić prva je beba rođena u Pančevu ove godine, a na svet je došla u petak, 1. januara, u 18,30 sati. Majka Kristina kaže da se ona i beba dobro osećaju.

    „Rođena je sa 3100 grama, a dugačka je 51 centimetar. Zadovoljna sam osobljem i uslovima u bolnici i srećna jer je sve prošlo u najboljem redu“, rekla je Kristina Kajalić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Uskršnji bazar do 28. aprila

    U četvrtak, 25. aprila, otvorena je manifestacija „Uskršnji bazar“ koju organizuje Udruženje žena „Pančevke – Gornji Grad“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva, uz […]

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]