Dom „Spomenak” Pančevo

Savetovalište za decu i mlade ponovo aktivno

Pančevo, Ned, 11/09/2016 - 10:22
Mirjana Marić Veličković

PANČEVO, 11. septembar - Savetovalište za decu i mlade Doma „Spomenak” nakon letnje pauze nastavlja sa radom. 

Projekat je podržan od Grada Pančeva sa ciljem da se pomogne mladima u prevazilaženju problema kao što su porodični konflikti, slaba motivacija, teškoće u učenju, agresivno ponašanje, loša slika o sebi, prkosno ponašanje, napadi besa, depresvni simptomi, anksioznost, gubitak i tugovanje, destruktivno ponašanje, hiperaktivnost, slaba pažnja i sukobi sa zakonom. 

Savetovalište se nalazi u okviru Doma „Spomenak”, u ulici Kneza Mihajla Obrenovića 6, i radi ponedeljkom, sredom i petkom od 16 do 20 časova.

Termini se zakazuju na telefon 064 83 86 269.

 Najnovije vesti

Društvo
Pančevo, snimak s robne kuće

Zašto je Pančevo tu gde jeste?

Tražeći zgodno mesto za formiranje gradskog naselja na banatskoj strani, najstariji Pančevci, "Bansiflije" su u srednjem veku našli suvi ocediti plato pored toka Tamiša i ovde osnovali Pančevo. 

Srbija

Umro Predrag Cune Gojković

Pevač Predrag Gojković Cune preminuo je u 85. godini, potvrđeno je RTS-u. Predrag Gojković Cune je rođen 1932. godine. Bio je pevač srpskih narodnih pesama, starogradskih, sevdalinki, zabavnih i

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju