• Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo od dve i po godine, objavio je dnevni list Alo na svom sajtu.

    Po saznanjima do kojih ovaj list dolazi on je nazubljenim parčetom metala prerezao sebi vrat i isekao vene na rukama, usled čega je izgubio mnogo krvi. Preminuo je 20. juna, jedan sat posle ponoći, uprkos naporima lekara da ga spasu.

    Kako Alo saznaje, osuđenik je stigao na odsluženje kazne u ponedeljak. On je presudom Osnovnog suda u Pančevu osuđen na kaznu zatvora od dve i po godine.

    VIše o ovome pročitajte na sajtu lista Alo.

    Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo od dve i po godine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]