• Javna rasprava u Gradskoj biblioteci Pančevo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U ponedeljak, 7. septembra 2015. godine, u 11 časova, u Gradskoj biblioteci Pančevo održaće se rasprava na temu: „Nabavna politika biblioteka i sprovođenje otkupa publikacija za biblioteke Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije“, koju organizuju redakcija naučnog časopisa za teoriju i praksu bibliotekarstva „Čitalište“, i Udruženje profesionalnih izdavača Srbije.

    Za okruglim stolom naći će se predstavnici Ministarstva kulture i informisanja, Komisije za otkup publikacija, Narodne biblioteke Srbije, Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, bibliotekara, izdavača, lokalne javne uprave, kao i novinari kulturnih rubrika medijskih kuća u Srbiji.

    Neposredan povod za susret stručnjaka i praktičara u ovoj oblasti je nedavno završeni otkup publikacija za biblioteke Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i reakcije bibliotekara, autora i izdavača koji imaju primedbe na proceduru, ishod rada Komisije za izbor izdanja ili kvalitet odabranih knjiga u pojedinim bibliotekama.

    Dnevni red, program i imena učesnika i više informacija pronađite na www.citaliste.com.

     

    U ponedeljak, 7. septembra 2015. godine, u 11 časova, u Gradskoj biblioteci Pančevo održaće se rasprava na temu: „Nabavna politika biblioteka i sprovođenje otkupa publikacija za biblioteke Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije“, koju organizuju redakcija naučnog časopisa za teoriju i praksu bibliotekarstva „Čitalište“, i Udruženje profesionalnih izdavača Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura