• FUDBAL: Poraz „Želje“, Kačarevci ubedljivi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbaleri „Železničara“ pretrpeli su prvi poraz u sezoni u okviru Srpske lige grupe „Vojvodina“. Na gostovanju ekipi „Vršca“ izgubili su rezultatom 2:1 (0:1). Za razliku od pančevačke „dizelke“, fudbaleri „Jedinstva Stević“ iz Kačareva zabeležili su drugu pobedu u Prvoj južobanatskoj fudbalskoj ligi, pošto su na svom terenu savladali ekipu „Crvene zvezde“ iz Pavliša rezultatom 6:0. 

    U južnobanatskom derbiju Srpske lige svakoj ekipi je pripalo po jedno poluvreme. Utakmica je bila uzbudljiva i borbena, ali su više kvaliteta imali domaći fudbaleri kojima je pripala pobeda posle preokreta. Gosti iz Pančeva su prvi došli do prednosti, pošto je Kovačevićeva odbrana „Vršca“ u kaznenom prostoru srušila Danila Kovačevića, da bi precizan sa „bele tačke“ bio kapiten Željko Stajčić. U drugom poluvremenu domaći fudbaleri su bili konkretniji i golovima Rokse i Hasanagića došli do pobede. 

    Fudbalski klub „Železničar“ posle tri kola ima 4 boda i nalazi se u sredini tabele. U 4. kolu pančevački srpskoligaš na svom terenu igra protiv ekipe „Dunava“ iz Starih Banovaca

    Fudbaleri „Jedinstva Stević“ iz Kačareva bili bili su nemilosrdni u duelu drugog kola Prve južnobanatske fudbalske lige sa ekipom „Crvene zvezde“ iz Pavliša u čiju su mrežu smestili šest pogodaka. Na svom terenu su igrali maksimalno i sa dve pobede dokazali da su među favoritima za šampionsku titulu u ovom rangu.

    Sa šest bodova Kačarevci zauzimaju prvo mesto na tabeli, a u narednom kolu igraju u Beloj Crkvi protiv drugoplasirane ekipe „BAK-a“. 

    T. M. 

    Fudbaleri „Železničara“ pretrpeli su prvi poraz u sezoni u okviru Srpske lige grupe „Vojvodina“. Na gostovanju ekipe „Vršca“ izgubili su rezultatom 2:1 (0:1). Za razliku od pančevačke „dizelke“, fudbaleri „Jedinstva Stević“ iz Kačareva zabeležili su drugu pobedu u Prvoj južobanatskoj fudbalskoj ligi, pošto su na svom terenu savladali ekipu „Crvene zvezde“ iz Pavliša rezultatom 6:0. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]