• Pančevo: Konkurs za izbor najlepših fotografija i poklon kartica povodom Dana zaljubljenih

  Nakon velikog interesovanja i uspeha koji je ostvaren prethodne 4 godine, Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar poziva sve zainteresovane da učestvuju u akciji kluba čitaoca naše ustanove odnosno obeležavanja dana zaljubljenih 14 februara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pančevo: Konkurs za izbor najlepših fotografija i poklon kartica povodom Dana zaljubljenih
  Foto: PxHere

  Svake godine dan zaljubljenih je obično rezervisan za romantiku, ruže, sveće, dvoje zaljubljenih. Međutim, ta sreća pružanja ljubavi i zahvalnosti onima koji nam znače u životu, po nama bi trebalo bi da ode izvan romantike. Tu možemo pored partnera ubrojati i druge do kojih nam je stalo, kao što su naši roditelji, prijatelji, naša deca. U cilju obeležavanja ovog praznika raspisujemo konkurs za izbor najlepših polkon kartica i slika – fotografija. Poklonite karticu na kojoj će pisati šta ćete uraditi za njega/nju.
  Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar akciju sprovodi u okviru projekta koji je podržan od strane Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, preko konkursa za dodelu sredstava iz Budžetskog fonda za nacionalne manjine za programe i projekte iz oblasti kulture u 2023. godini. Možete napisati: „Uradiću jednu tvoju jutarnju obavezu umesto tebe„, „Igraću se sa tobom tvoje omiljene igre pola sata„, „Napraviću ti palačinke sutra„. Odaberite neku svakodnevnu aktivnost koju ta osoba obavlja, i učinite to umesto nje, usrećite je. Koliko će ta osoba biti srećna, toliko ćete i vi imati osmeh na licu zbog toga, ili neka vaša originalna ideja. Ne zaboravite da se slikate! Potrudite se da svaku interesantnu aktivnost zabeležite fotografijom. Obavezno neka ih prate srca, poljupci i zagrljaji. Ovakve uspomene će vam zasigurno biti jedne od najdražih, a verovatno i najlepše za naš konkurs.

  Pravo na učešće na Konkursu imaju svi, a konkurs je otvoren do 14 februara 2024. godine. Svi radovi podnose se na mejl adresu: [email protected] izbor najboljeg rada vršiće tročlana komisija, a za najbolje radove predviđene su i nagrade. Očekujemo sve koji se raduju ovom prazniku, pripremama, krativnosti, i mašti, bez kojih ovaj praznik ne bi mogao da prođe, želimo da skupa ulepšamo ovaj dan svima, odnosno da svi provedemo nezaboravne momente kako bi ova akcija postala tradicija kojom se slavi međusobna ljubav, tolerancija i sreća, navodi se u saopštenju te Ustanove.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo