• PANČEVO: KOMPAS tradicionalno obeležava Dan zaljubljenih – organizovane aktivnosti za mlade

  Kreativni omladinski centar Pančeva za borbu protiv side – KOMPAS i ove godine tradicionalno obeležava Dan zaljubljenih.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: KOMPAS tradicionalno obeležava Dan zaljubljenih – organizovane aktivnosti za mlade
  Foto: KOMPAS

  KOMPAS je organizovao nekoliko aktivnosti koje će se odvijati tokom ove kampanje, pod sloganom „10 je, ali…“.

  Ove godine, želimo da pošaljemo poruku o važnosti negovanja zdravih partnerskih odnosa, uočavanja crvenih zastavica (red flags) u vezi i postavljanja granica, navodi se u saopštenju.

  U nedelju, 11. februara, održaće se Speed dating, događaj koji će okupiti mlade starosne grupe od 15 do 30 godina u kafe klubu Coupe s početkom u 20 časova. Događaj je osmišljen tako da se spoje mladi sličnih godina i interesovanja i istog seksualnog opredeljenja. Oni će uz pomoć pitanja koja im budu postavljali volonteri KOMPAS-a, pokušati da stvore konekciju i ne eliminišu osobu koja bude sedela preko puta njih pritiskom na crveni taster.

  Centralnoulična manifestacija će se održati u utorak 13. februara od 12 do 15 časova na korzou, ispred Galerije savremene umetnosti. Obeležavajući tog dana i Internacionalni dan kondoma, KOMPAS-ovi volonteri i vilonterke će na štandu KOMPAS-a deliti besplatne kondome i sa našim sugrađanima i sugrađankama odigrati igru znanja o reproduktivnom zdravlju.

  U sredu, 14. februara, na Dan zaljubljenih, održaće se Love party, koja će ujedno biti i završni događaj ove kampanje. Početak žurke je predviđen za 21 čas, a održaće se u Apolo dvorani, u Ulici Maksima Gorkog 6. Puštaće se komerc/pop muzika, a posetioci će moći da pošalju pismo-poruku osobi koja im se dopada preko posebno obeleženih KOMPAS-ovih volontera, tzv. Ljubavnih poštara. Posetioci žurke će takođe moći da preuzmu besplatne kondome na štandu. Dress code za ovu žurku, imajući u vidu temu žurke, biće odeća/aksesoari roze ili crvene boje.

  Žurka je donatorskog karaktera i sve donacije će biti udvostručene od strane Trag fondacije u svrhe realizacije Aktivističkog kampa.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo