• Pripremna nastava za malu maturu – upis je u toku!

  Dragi roditelji, osmaci i budući srednjoškolci, kao i prethodnih godina Akademija Oxford u Pančevu organizuje pripremnu nastavu za završni ispit – malu maturu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pripremna nastava za malu maturu – upis je u toku!
  Akademija Oxford

  Uz pomoć naših predavača obezbedili smo pripremnu nastavu za srpski jezik, matematiku kao i predmet po izboru: biologija, istorija, geografija, fizika ili hemija.

  U toku je formiranje grupa za pripremnu nastavu, planiran početak grupne nastave je u periodu nakon 01. februara.

  Kada je  u pitanju grupna nastava sa 4+ polaznika, test iz srpskog ima 24 dvočasa pripremne nastave, isto toliko i test iz matematike. Predmet po izboru ima 16 dvočasa pripremne nastave, dakle, ukoliko se odlučite za pripremnu nastavu za sva tri testa, to iznosi ukupno 64 dvočasa. Mesečna cena po predmetu iznosi 4400 dinara. Pripremna nastava traje 5 meseci.

  Ukoliko se ipak odlučite za individualnu nastavu, cena je u tom slučaju 2200 dinara po dvočasu, a polaznik pohađa koliko časova želi.

  Kako je upis u toku, zainteresovani se mogu prijaviti na više načina, putem maila – [email protected], lično na adresu Vojvode Petra Bojovića 12, Pančevo– radnim danima od 08 – 21h. Takođe u svakom trenutku se možete prijaviti i na broj telefona 069 30 80 629 i 013 333 066, od ponedeljka do petka između 8 i 21h i subotom od 9 do 14h.

  Nadamo se da ćemo Vam predstojeći period pun neizvesnoti i iščekivanja učiniti donekle lakšim, čekamo Vas!

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Trendovi u opremanju dnevne sobe

  Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

  Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

  Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]