• ProCredit banka – Odlični uslovi za keš kredit, sa podrškom savetnika

  ProCredit banka je dvadeset godina prisutna u Pančevu. Nalazi se u ulici Miloša Obrenovića 19, preko puta Elektrodistribucije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ProCredit banka – Odlični uslovi za keš kredit, sa podrškom savetnika
  Foto: PCB

  Uvek je važila za stabilnu i pouzdanu banku koja je tradicionalno izbor broj jedan za štediše, ali i ključni finansijski partner malih i srednjih preduzeća. Uz sve to, ProCredit je prva banka koja je digitalizovala sve procese i otvorila Zone 24/7 u kojima klijenti mogu da obavljaju sve vrste transakcija samostalno i to 24 sata dnevno.

  Klijenti ProCredit banke ne znaju šta je čekanje u redovima – jer sve mogu da odrade od kuće i online – od otvaranja računa, do isplate keš kredita.

  Boris Gergelj, direktor ProCredit filijale u Pančevu, otkriva za naš portal zašto će ProCredit banka od ove godine biti još bliža klijentima.

  – Mi smo prva ONLINE banka. Svi naši servisi su digitalizovani i nastavićemo dalje da ih usavršavamo i razvijamo. Do ove godine u našim Zonama 24/7 imali smo kolegu koji je pomagao klijentima prilikom obavljanja transakcija na bankomatima. Od 2024. imamo još ljudi u banci: u našoj ekspozituri ponovo rade i savetnici – koji su radnim danima tu da klijentima daju informacije u vezi sa kreditima, štednjom, oročenjima, karticama, računima, kao i da iste po potrebi realizuju. Fokusirali smo se na to da ponudimo građanima veoma konkurentne uslove i maksimalno efikasnu uslugu.

  ProCredit do kraja februara nudi građanima sjajne uslove za keš kredite, koje bi valjalo iskoristiti. Tu ponudu najbolje ilustruje primer da ako se podigne kredit od 200.000 dinara, za 12 meseci se vrati 210.000 dinara. Ovo je samo primer, ali ista logika prati i ostale iznose i ročnosti.

  Jer, početak godine je pravo vreme za planiranje manjih ili većih investicija za podizanje kvaliteta života, a povoljnije uslove na tržištu nije lako pronaći.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Trendovi u opremanju dnevne sobe

  Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

  Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

  Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]