jutarnja
12. februar 2016.

Jutarnje vesti

Pančevo, Pet, 12/02/2016 - 07:49
Tanja Marin

PANČEVO - Za današnji dan, petak 12. februar meteorolozi Hidrometeorološkog zavoda Srbije najavljuju malo do umereno oblačno vreme, sa periodima sunčanog vremena. Krajem dana i u toku noći jače naoblačenje uz mogućnost slabe kiše. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne u pojačanju, a na području južnog Banata povremeno jak sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura oko 3°C, najviša dnevna oko 12°C.

U toku jučerašnjeg dana u Pančevu su na svet došle tri bebe, dva dečaka i jedna devojčica.

Za razliku od prethodne noći, služba pančevačke Hitne medicinske pomoći iza sebe je imala mirnu noć. Obavili su 28 ambulantnih pregleda i sedam kućnih poseta, dok, srećom, nije bilo intervencija na javnom mestu, kao ni saobraćajnih nesreća. Kolima ove službe prevezeno je tri pacijenata u gradu i sedam van teritorije grada Pančeva. 

Na području našeg grada Elektrovojvodina nije najavila radove na električnoj mreži, tako da danas neće biti planiranih isključenja struje.

I ovaj petak će obeležiti bogat kulturno-umetnički program u gradu, pa će Pančevci moći da uživaju u koncertu kamerne muzike u Kulturnom centru i nastupu pančevačkog hip-hopera Bata Parkea u ‚‚Apolu", zatim će moći da prisustvuju predavanju arheologa prof dr Đorđa Jankovića u Gradskoj biblioteci na temu ‚‚Sloveni Banata – Prvi hrišćani u Podunavlju", književnoj večeri u Narodnom muzeju ‚‚Krilate pesme i prijatelji", kao i tribini u Maloj sali Gradske uprave na kojoj će novinari Ljubica Gojgič i Zoran Stanojević i profesorka Fakulteta političkih nauka, Snježana Milivojević, raspravljati o uticaju medija na političku kampanju koja sledi. Cilj diskusije jeste skretanje pažnje javnosti na položaj medija u Srbiji i postavljanje granice između informacije od javnog značaja i interesa nosioca moći.Marketing

Najnovije vesti