Društvo

Jutarnje vesti za petak, 10. mart

Pančevo, Pet, 10/03/2017 - 06:57
Mirjana Marić

Danas je petak, 10. mart. U Pančevu umereno do potpuno oblačno, vetrovito i hladnije sa mogućom sa kišom. Vetar umeren, povremeno jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura 4, najviša dnevna 10 stepeni.

U pančevačkom porodilištu je tokom jučerašnjeg dana rođena jedna devojčica.

U toku noći, lekari pančevačke Službe hitne medicinske pomoći obavili su devet kućnih poseta, dok je 43 pacijenta pomoć potražilo u ambulanti ove službe. Izvršena su dva transporta van grada, do Beograda i Starčeva. Nije bilo intervencija na javnom mestu, niti saobraćajnih nezgoda.

Zbog planiranih radova na električnoj mreži bez struje će u petak, 10. marta biti potrošači u Pančevu:

09:00-14:00 Novoseljanski put od Naritka ka Pančevu.

09:00-10:00 Oslobođenja br. 27.

11:00-12:00 Oslobođenja br. 23.

09:00-11:30 Šabačka parna strana od br.2 do br.14, Belocrkvanska i Kovinska.

Građanska akcija Pančevo organizuje tribinu pod nazivom „Osvajanje slobode“. Na skupu koji će biti održan u Klubu „Kupe“ od 19 sati govoriće nekoliko dosadašnjih dobitnica nagrade „Osvajanje slobode“ - dramaturškinja Borka Pavićević, profesorka u penziji Srbijanka Turajlić, aktivistkinja i novinarka Aida Ćorović i, u ime Fonda „Maja Maršićević Tasić“ Aleksandra Berić.

Povodom 24 godine od osnivanja Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Pančevu od 19 časova u Narodnom muzeju biće predstavljena izložba "Hidrotehničko nasleđe Južnog Banata". 

Od 19:30h u Kulturnom centru Pančeva biće prikazan film "Tišina".

S idejom da pokažu kako se višegodišnje iskustvo za dekovima odražava na nastupu, tim iza ASAP žurki za mart je bukirao DJ Fakira. Novosadski DJ, producent i organizator prvih rejvova u Srbiji, od 22h pokazaće svoje umeće pred publikom dvorane „Apolo” Doma omladine Pančevo.
MarketingNajnovije vesti