Društvo

Međunarodni volonterski kamp „Sunflower“ od 15. do 25. jula u Omoljici

Pančevo, Pon, 06/06/2016 - 15:37
Mirjana Marić Veličković

Udruženje građana Suncokret iz Omoljice po treći put za redom organizuje Međunarodni volonterski kamp „Sunflower“, koji se održava u Omoljici u periodu 15-25. jula 2016. godine. 

Ovogodišnji kamp će okupiti 10 međunarodnih volontera iz zemalja širom sveta, koji će tokom svog desetodnevnog boravka u Omoljici raditi na organizaciji i realizaciji kulturno-zabavnog letnjeg programa. Cilj kampa je afirmacija mladih iz Omoljice i njihovo aktivno uključivanje u volontiranje i pokretanje pozitivnih promena u svom okruženju, te pruža mogućnosti i celokupnom stanovništvu da se upozna i druži sa mladim ljudima širom sveta. Druženje, zabava, konverzacija na engleskom jeziku, interkulturalnost i tolerancija, samo su neke od mnogobrojnih prednosti koje ovakav tip volontiranja pruža svim učesnicima.

Deo kulturno-zabavnog programa predstavlja i manifestacija „GRAND OPENING“, odnosno Veliko otvaranje kampa, predstavljanje međunarodnih i lokalnih volontera, uz muzički i zabavni program. Veliko otvaranje kampa će se održati 16. jula 2016. godine, sa početkom u 21h u centru Omoljice. 

Pozivamo sve organizacije civilnog društva da predstave svoje programe i aktivnosti meštanima Omoljice, ali i ostalim posetiocima ove manifestacije, i na taj način promovišu svoju organizaciju i doprinesu boljoj informisanosti mladih iz ruralnih sredina grada Pančeva.

Učešće na ovoj manifestaciji možete potvrditi najkasnije do 10. juna 2016. godine. Link za prijavu http://goo.gl/forms/odrtE1Z1cPtIMP493.

 Marketing

Najnovije vesti