Hronika

Pančevačko Tužilaštvo ipak naredilo obdukciju tela muškarca koji je pao sa zgrade na Tesli

Izvor: 
013info Pon, 27/06/2022 - 13:34Više javno tužilaštvo u Pančevu naredilo je sudsko – medicinsku obdukciju tela muškarca, koje je u petak uveče pronađeno ispred zgrade u naselju Tesla.

Kako se navodi u odgovoru Tužilaštva za portal 013info obdukcija je naložena radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti, a preduzimaju se i druge operativne radnje od značaja za razjašnjenje okolnosti smrti muškarca.

Podsetimo D.S. (1979) je prema ranijim informacijama izvršio samoubistvo skokom sa zgrade u petak, 24. juna.

A Tužilaštvo je za 013info tada navelo da nema indicija da je u pitanju nasilna smrt, da način na koji je pao ima "samoubilački karakter", te da je prema iskazima nesrećni muškarac pokušao i ranije da oduzme sebi život.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

 
MarketingNajnovije vesti