• Pančevo: Kako se sudilo maloletnicima za kriminal u 2019. godini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Republički zavod za statistiku je krajem godine objavio podatke o izrečenim krivičnim sankcijama prema maloletnicima na području Višeg suda Pančevo, a u 2019. godini. 
     
    Tokom te godine prema 76 maloletnika izrečene su krivične sankcije. Od toga prema 17 devojčica. Jedna sankcija izrečena je za krivično delo u pokušaju, i jedna sankcija je bila maloletnički zatvor.  
     
    Ukupno je izrečeno 75 vaspitnih mera prema maloletnicima. Od čega je 68 mera upozoravanja i usmeravanja, pet zavodskih i dve mere pojačanog nadzora. 
     
    Maloletnicima su te godine izrečene i ukupno 22 mere bezbednosti. Ukupno, među maloletnicima kojima su izrečene krivične sankcije bilo je 16 ranije osuđivanih. 
     

    Republički zavod za statistiku je krajem godine objavio podatke o izrečenim krivičnim sankcijama prema maloletnicima na području Višeg suda Pančevo, a u 2019. godini. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]