• PANČEVO: Tužilaštvo traži zatvor za muškarca zbog posedovanja 48,30 grama kokaina

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužnicu Osnovnom sudu u Pančevu protiv S.T. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

    On je  25. novembra 2021. godine u putničkom vozilu kojim je upravljao, u donjem vešu neovlašćeno držao u 48,30 grama opojne droge kokain. 

    Zbog toga je predloženo, imajući u vidu da se S.T. na teret stavlja krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora do 10 godina, da ga Sud kazni po Zakonu i da mu se izrekne mera bezbednosti oduzimanje predmeta.

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužnicu Osnovnom sudu u Pančevu protiv S.T. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. On je  25. novembra 2021. godine u putničkom vozilu kojim je upravljao, u donjem vešu neovlašćeno držao u 48,30 grama opojne droge kokain. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]