• PANČEVO: U nedelju, 23. juna, deo Ulice Žarka Zrenjanina biće zatvoren za saobraćaj. Izmena i u trasama autobusa

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Zbog sanacije havarije na cevovodu u Ulici Žarka Zrenjanina kod broja 41 (prelaz između naselja Sodara i ulaza u Dom zdravlja „Donji grad“) koju će obavljati radnici JKP „Grejanje“, u nedelju, 23. juna, biće neophodno zatvaranje saobraćajnice u tom delu ulice. Zbog zatvaranja će doći i do izmene trasa linija gradskog prevoza.

    Autobusi JKP ATP-a na linijama za Starčevo, Omoljicu, Banatski Brestovac i Ivanovo kretaće se sledećim ulicama : Milorada Bate Mihailovića, Maksima Gorkog, Valdimira Žestića, Žarka Zrenjanina i dalje starom trasom. Neće se koristiti stajalište na Sodari kod Turske glave.

    Ekipa JKP „Grejanje“ će radove započeti u 6 sati, a procena je da će se na ovom potezu raditi do poslepodnevnih sati, tako da će tokom celog dana biti neophodno preusmeravanje saobraćaja, kao i izmena trase autobusa ATP-a.

     

     

    Zbog sanacije havarije na cevovodu u Ulici Žarka Zrenjanina kod broja 41 (prelaz između naselja Sodara i ulaza u Dom zdravlja „Donji grad“) koju će obavljati radnici JKP „Grejanje“, u nedelju, 23. juna, biće neophodno zatvaranje saobraćajnice u tom delu ulice. Zbog zatvaranja će doći i do izmene trasa linija gradskog prevoza. Autobusi JKP ATP-a na linijama za Starčevo, Omoljicu, Banatski Brestovac i Ivanovo kretaće se sledećim ulicama : Milorada Bate Mihailovića, Maksima Gorkog, Valdimira Žestića, Žarka Zrenjanina i dalje starom trasom. Neće se koristiti stajalište na Sodari kod Turske glave.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    U sredu deo Pančeva bez vode

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 17. aprila, bez vode će ostati sledeće ulice: Nadežde Petrović, Gorana Kovačića, Jovana Bjelića i Dušana Petrovića Šaneta od Radivoja […]