• BANATSKO NOVO SELO: Pozvani ste na košarkaški turnir

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na školskom terenu u Banatskom Novom Selu 8. jula će biti održan košarkaški turnir. Turnir organizuju Stefan Divljak i Aleksandar Mlinar, a počeće u 18 sati.

    Hoćemo da naše selo oživi i da, pre svega, pokrenemo decu da se bave sportom – kaže Stefan, dok Aleksandar pojašnjava – Zbog popularizacije sporta, pomalo i iz dosade, ali najviše zbog velike želje da pomognemo lokalnom Udruženju da ostvari cilj poboljšanja kvaliteta života na selu, rešili smo da se i mi pokrenemo i uključimo.

    Naime, svrha organizovanja ovog turnira je prikupljanje sredstava za realizaciju projekta „Zelena zona”. Ovaj projekat Udruženja „Naše NOVO selo” podržan je na Konkursu za sufinansiranje projekata u oblasti zaštite životne sredine grada Pančeva.

    Želimo da imamo mesto za odmor, druženje i rekreaciju u prirodi, tj. u našem selu. Na utrini postoji veliki proctor koji može lepo da se iskoristi. S obzirom na to da već imamo veliku podršku meštana za ovaj poduhvat, verujemo da ćemo uspeti u toj nameri – poruka je Udruženja „Naše NOVO selo”.

     

    Ukoliko želite da igrate košarku, družite se, a na taj način i pomognete, prijavite se za učešće.

     

    Brojevi telefona naznačeni su u event-u na Fejsbuku „Turnir u košarci – KOŠ za Zelenu zonu”, gde se nalaze sve druge potrebne informacije.
     

     

    Na školskom terenu u Banatskom Novom Selu 8. jula će biti održan košarkaški turnir. Turnir organizuju Stefan Divljak i Aleksandar Mlinar, a počeće u 18 sati.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]