• Devet medalja za pančevačke triatlonce u Sremskoj Mitrovici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U nedelju 2. jula na gradskoj plaži na reci Savi u Sremskoj Mitrovici održana je trka STU kupa na distancama super sprint triatlona 0,3 km plivanja – 8 km vožnje bicikla – 2 km trčanja. Na ovoj odlično organizovanoj i sjajno realizovanoj trci Triatlon klub Tamiš nastupio je sa 23 takmičara i u naš grad oni su se vratili sa devet medalja, četiri zlatne, jedna srebrna i četiri bronzane.
     
    Osvajači medalja su: Novak Perišić bronza (super početnici), Aleksa Kežić srebro i Ozren Perišić bronza (početnici), Iva Božičković zlato (početnice), Marko Babić (mlade nade) bronza; Marjan Lukić zlato i Dušan Lukić bronza (AG 41-50), a najznačajniji uspeh je ostvarila Anja Davidović koja je u konkurenciji juniorki i apsolutnoj konkurenciji osvojila zlatne medalje.
     
    Anja nastavlja uspešnu sezonu u kojoj je već ovog vikenda, 8.jula, očekuje trka prvenstva Balkana u mestu Rose u Bugarskoj. Pored Anje TK Tamiš će na ovom prvenstvu predstavljati i najbolja triatlonka Srbije Vida Medić i mlada nada Luka Gligorić.
     
    Takmičarska sezona u Srbiji se nastavlja 29. jula trkom sprint triatlona u Bačkom Novom Selu u organizaciji TK Sivac i Vojvođanske 

    U nedelju 2. jula na gradskoj plaži na reci Savi u Sremskoj Mitrovici održana je trka STU kupa na distancama super sprint triatlona 0,3 km plivanja – 8 km vožnje bicikla – 2 km trčanja. Na ovoj odlično organizovanoj i sjajno realizovanoj trci Triatlon klub Tamiš nastupio je sa 23 takmičara i u naš grad oni su se vratili sa devet medalja, četiri zlatne, jedna srebrna i četiri bronzane.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]