• Dve pobede „Dinama“ na pripremama u Vrbasu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 28. avgust – Seniori Železničkog rukometnog kluba „Dinamo“ boravili su tokom ove nedelje u Vrbasu na pripremama za predstojeću sezonu u kojoj će se ponovo nadmetati u najkvalitetnijem rangu, Super A ligi. Na pripremama su „žuto-crni“ odigrali dva prijateljska susreta i zabeležili dve pobede. 

    U Vrbasu pančevački superligaš imao je dosta problema sa igračkim kadrom, pošto je nekoliko igrača imalo problema sa povredama, a na pripreme zbog bolesti nije putovao Petar Žujović, novi igrač u „Dinamovom“ dresu. Ipak, sa klubom je u Vrbasu boravilo i nekoliko novih, iskusnih igrača, povratnika, koji će u toku naredne nedelje ozvaničiti saradnju sa „Dinamom“, pa rezultati na pripremnim utakmicama nisu izostali. 

    U prvom susretu pančevački rukometaši su minimalnom razlikom savladali rukometnu reprezentaciju Saudijske Arabije – 30:29. Mnogo ubedljiviji su bili u duelu sa ekipom „Jugovića“ iz Kaća u kojem su slavili rezultatom 37:27. Iako nije mogao da računa na sve prvotimce, trener Ivan Petković može da bude zadovoljan igrom i rezultatima u pripremnim utakmicama, naročito ako se ima u vidu da je ekipa iz našeg grada u duelu sa Kaćanima igrala bez povređenih desnih krila. Najbolji u tom susretu su bili mladi reprezentativac Srbije, Miloš Barudžić i golman Radule Radulović. 

    Tokom boravka u Vrbasu izabranici Ivana Petkovića su vidno napredovali u igri, podižu formu i igraju znatno efikasnije, ne samo kada govorimo o broju postignutih golova, već i znatno lakše dolaze u prilike za postizanje golova, tačnije, više koriste najbolje aspekte u igri svakog pojedinca u timu. 

    Po početka sezone u Super A ligi ostalo je tačno dve nedelje, a do tada će Železnički rukometni klub „Dinamo“ odigrati još jednu pripremnu utakmicu. U subotu, 3. septembra, u generalnoj probi pred početak takmičenja, sastaće se u Pančevu sa ekipom „Rudara“ iz Kostolca. 

    T. M.

     

    PANČEVO, 28. avgust – Seniori Železničkog rukometnog kluba „Dinamo“ boravili su tokom ove nedelje u Vrbasu na pripremama za predstojeću sezonu u kojoj će se ponovo nadmetati u najkvalitetnijem rangu, Super A ligi. Na pripremama su „žuto-crni“ odigrali dva prijateljska susreta i zabeležili dve pobede. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport