• DŽUDO: Mladi Kačarevac je prvak Srbije!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rastko Anđelović, džudista kačarevačkog Jedinstva pobedio je u finalu Prvenstva Srbije za juniore koje je održano u subotu, 16. aprila. Rastko je postao juniorski prvak Srbije u kategoriji do 60 kilograma.

    U prvom kolu, mladi Kačarevac je bio slobodan, i drugom je savladao Nemanju Bjelića iz Rume, u trećem Dušana Kežića iz niškog Kinezisa.

    U finalu je Rastko bio bolji od Alekse Nikolića iz DžK Niš.

    Pored Rastka, na Prventsvu Srbije su nastupili i Andrijana Krtenić, koja je bila peta i Mihajlo Anđelović koji je takmičenje završio na sedmom mestu.

    – Andrijana je kadet, Mihajlo ulazna godina juniora dok je Rastko druga godina juniora. Svi imaju šansu i u narednim godinama da rade u istoj uzrasnoj kategoriji. Malo sportske sreće nas je delilo od možda još medalja. Nastavljamo sa kvalitetnim rado, poručuju iz kačarevačkog Jedinstva.

     

     

    Rastko Anđelović, džudista kačarevačkog Jedinstva pobedio je u finalu Prvenstva Srbije koje je održano u subotu, 16. aprila. Rastko je postao juniorski prvak Srbijeu kategoriji do 60 kilograma.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]