• Fudbaleri pančevačkog Železničara pred svojim navijačima u subotu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbaleri Železničara nisu dobro započeli novu sezonu u Prvoj ligi Srbije. U prvom kolu poraženi su u Žarkovu sa 3:0, a trener Pančevaca Dragan Aničić je istakao da je ovo bila jedna od najlošijih utakmica od kad je preuzeo ekipu.

    „Za devedeset minuta nismo prikazali ništa od onoga što nas je krasilo i prošle sezone i u pripremnom periodu. Ali mora se dalje. Ima još mnogo utakmica da se odigra. Poraz nikada ne prija, ali je normalna stvar u sportu. Nismo ovoga puta razočarani zbog samog gubitka bodova, već zbog činjenice da nismo bili ravnopravni rivalu. Odradili smo analizu svega, realno smo momcima objasnili neke stvari i idemo dalje“, istakao je Aničić.

    U subotu na SC „Mladost” stiže Mačva iz Šapca i biće ovo prilika da se domaći fudbaleri iskupe za ubedljiv poraz, ali i da pokažu da su u Žarkovu imali samo loš dan.

    „Moramo što pre da zaboravimo taj meč i da se okrenemo narednim iskušenjima. Očekuje nas težak susret sa Mačvom. To je klub u kome sam proveo mnogo vremena, volim Šabac i Mačvu, ali već sam igrao protiv njih i uvek sam želeo da pobedim. Tako će biti i u subotu, pred našim navijačima u Pančevu. Mačva je odlična ekipa, koju predvodi kapiten Adamović, jedan od najboljih igrača u ligi. Ima dobre štopere, vezni red, špic napada… Neće nam biti nimalo lako, ali ipak će sve zavisiti od nas. Verujem u moje momke i siguran sam da će dati sve od sebe kako bi ostvarili pobedu“, zaključio je Aničić.

    Utakmica počinje u 17.30, a cena karte je 300 dinara i zbog poštovanja bezbednosnih mera u prodaju je pušteno 50 odsto od kapaciteta stadiona. Deo prihoda biće namenjen humanitarnom udruženju „Ognjište” za pomoć socijalo ugroženim porodicama.

     

    Fudbaleri Železničara nisu dobro započeli novu sezonu u Prvoj ligi Srbije. U prvom kolu poraženi su u Žarkovu sa 3:0, a trener Pančevaca Dragan Aničić je istakao da je ovo bila jedna od najlošijih utakmica od kad je preuzeo ekipu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]