• FUZIJA PANČEVAČKIH DŽUDO KLUBOVA: Zajedno su jači!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na inicijativu legende pančevačkog džudoa Marka Atanasova džudo klubovi Pančevo i Tamiš su se fuzionisali i takmičari će ubuduće nastupati pod jednom zastavom i to džudo kluba Tamiš.

    Na ovaj način predstavnici ove dve ekipe žele da kvalitet koncentrišu na jednom mestu i da treniraju u novoj sali džudo kluba Tamiš  gde su i uslovi za rad mnogo bolji i kvalitetniji.

    Marko Atanasov koji je stvorio mnogo šampiona i koji je svoj život posvetio ovom sportu nije bio sujetan i odlučio se na ovaj potez, jer mu je interes  mladih džudista najvažniji.

    Uz saglasnost roditelja dece iz njegovog dosadašnjeg kluba preregistracija u džudo klub Tamiš trajaće do kraja juna ove godine, a prvi zajednički nastup novi drugari imaće 19. marta na velikom turniru „Trofej grada Pančeva” koji organizuje džudo klub Dinamo.

    Treba očekivati još više medalja nego do sad, a to i jeste cilj  spajanja dva kluba.

    U vremenu kada imamo mnogo više razilaženja i podmetanja ovde su već svi pobedili, jer su ova dva kluba pokazala da se uz malo dobre volje može i zajedno, a to je ponekad i mnogo važnije i korisnije od bilo koje medalje.

     

     

    Na ovaj način predstavnici ove dve ekipe žele da kvalitet koncentrišu na jednom mestu i da treniraju u novoj sali džudo kluba

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]