• KK Mladost Pančevo – Dunja Jovanović osvojila zlatnu medalju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Posle kvalifikacija sa prvenstva regiona, u Beogradu je organizovano prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade u borbama i katama, pojedinačno i ekipno.

    Uz poštovanje svih epidemioloških mera, u subotu 03. aprila  su se takmičili kataši.

    Jovanović Dunja je osvojila zlatnu medalju u katama, za devojčice rođene 2011. godine. Dunja je pre toga osvojila zlato na prvenstvu Banata i Vojvodine.

    Kata tim poletaraca je zauzeo četvrto mesto. Za tim su takmičili: Nikolić Vojin, Vuković Marijan i Nikolić Luka.

    Dobar nastup u katama je imala i Krstić Anastasija, ali je ostala bez plasmana.

    U nedelju 4. aprila svoje nastupe su imali takmičari u borbama.

    Bronzanu medalju su osvojili dečaci, muške nade u borbama u sastavu: Nikolić Novak, Milutinović Miloš, Javorac Nikola i Milutinović Marko. Uz malo sreće, mogli su doći i do najsjajnijeg odličja.

    U pojedinačnim nastupima bronzane medalje su osvojili Javorac Nikola, borbe dečaci 2008 godište i Računica Nemanja, borbe dečaci 2011. godište.

    Nikolić Novak, Nedeljković Neda i Vuković Milica su osvojili četvrto mesto u borbama.

    Odlične pojedinačne nastupe su imali Milutinović Miloš i Marko, Vujinović Filip,  Jovanov Maša i Vučković Ana, ali su zbog stvarno jake konkurencije ostali bez plasmana.

    Iako je na prvenstvu Vojvodine osvojio drugo mesto pojedinačno i ekipno, zbog bolesti na prvenstvu nije nastupio Arsenijević Nikola.

    Treneri kluba Makitan Miloš i Tihomir su veoma zadovoljni učinkom svojih takmičara. Ova generaacija dece stasava u veoma kvalitetne takmičare i s pravom očekujemo, sledeće godine, kvalitetne kadete među njima.

    Sledeći vikend kadeti, juniori i seniori  “Mladosti“ će nastupiti na kupu Vojvodine u Bačkoj palanki.

    Posle kvalifikacija sa prvenstva regiona, u Beogradu je organizovano prvenstvo Srbije za poletarce, pionire i nade u borbama i katama, pojedinačno i ekipno.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]