• Pančevački TK Tamiš uspešan na triatlonskom takmičenju u akvatlonu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U nedelju, 4. jula, na bazenu u Banatskom Velikom Selu pored Kikinde održano je triatlonsko takmičenje u akvatlonu (1000 metara plivanja i 5000 metara trčanja). TK Tamiš je nastupio sa 14 takmičara od kojih su najuspešniji bili Bogdan Jelača i Luka Gligorić koji su zauzeli drugo i treće mesto u apsolutnoj konkurenciji iza Danka Vladimira koji je nedavno bio najbrži i na trci u Pančevu. Njih dvojica su ujedno bili najuspešniji i u konkurenciji mlađih juniora. 
     
    Plasman koji donosi medalju ostvarili su još:
     
    Vojin Davidović – prvi kod kadeta
    Ognjen Perišić – prvi kod juniora
    Marko Gligorić – treći kod mlađih juniora
    Stefan Birka – drugi kod kadeta.

    U nedelju, 4. jula, na bazenu u Banatskom Velikom Selu pored Kikinde održano je triatlonsko takmičenje u akvatlonu (1000 metara plivanja i 5000 metara trčanja). TK Tamiš je nastupio sa 14 takmičara od kojih su najuspešniji bili Bogdan Jelača i Luka Gligorić koji su zauzeli drugo i treće mesto u apsolutnoj konkurenciji iza Danka Vladimira koji je nedavno bio najbrži i na trci u Pančevu. Njih dvojica su ujedno bili najuspešniji i u konkurenciji mlađih juniora. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]