• PANČEVO: Železničar na dobrom koloseku

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbaleri Železničara po povratku sa priprema u Stanišićima odigali su poslednju kontriolnu utakmicu pred nastavak prolećnog dela prvenstva u Prvoj ligi Srbije. Pobedili su ekipu Mladosti iz Novog Sada koja je jesenji prvak Srpeke lige-Vojvodina sa 2:1.

    Golove za Pančevce postigli su Vukašin Jovković i Luka Stojanović.

    Novi trener Železničara Dragan Aničić je sudeći po igri u veoma teškim uslovima za fudbal zbog zaleđenog terena uspeo da napravi dobar spoj mladih i iskusnih igrača od kojih treba očekivati mnogo bolje rezultate u nastavku prvenstva. Neće im biti lako na samom startu, jer će u subotu, 20. februara  na sportskom centru „Mladost” dočekati jesenjeg prvaka-Radnički iz Kragujevca.

    Da bi izborili opstanak u ovom rangu takmičenja bodove na svom terenu Železničar će morati da osvaja, bez obzira ko je protivnik, jer su jesenas već bili isuviše gostoprimljivi.

     

    Fudbaleri Železničara po povratku sa priprema u Stanišićima odigali su poslednju kontriolnu utakmicu pred nastavak prolećnog dela prvenstva u Prvoj ligi Srbije. Pobedili su ekipu Mladosti iz Novog Sada koja je jesenji prvak Srpeke lige-Vojvodina sa 2:1.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]