• Železničar odoleo u Užicu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U 6. vanrednom kolu Prve lige Srbije Železničar je u Užicu sa ekipom Slobode odigrao 2-2 i posle meča obe ekipe imaju za čim da žale.
     
    Pančevci su bolje započeli utakmicu, imali su terensku inicijativu, ali prvu ozbiljniju akciju gosti pretvaraju u gol. Igrao se 14. minut kada je Šušnjar posle centaršuta bio najviši u skoku, odlično je šutirao pod prečku i golman Živković je bio nemoćan. Novi šok usledio je u 20. minutu. Ponovo je zaboravljen Šušnjar koji sam prima loptu iskosa sa desne strane , ulazi u šesnesterac, zaobilazi golmana i loptu lagano šalje u donji levi ugao. Na poluvreme su domaći fudbaleri otišli sa lepom zalihom, ali prednost je mogla biti i veća jer su propustili još dve izgledne prilike.
     
    U nastavku meča Sloboda kao da se opustila, a Železničar se nije oprostio od bodova. U 60. minutu Luka Petrović koji je ušao u igru sa klupe probio je po levom boku, pravovremeno je odigrao povratnu na peterac gostiju, a na pravom mestu je Dario Grgić koji smanjuje prednost domaćina na 2-1. Železničar je bio dominantan u ovom delu igre, a nagrada je usledila u 73. minutu. Grgić je iz slobodnog udarca ubacio loptu u šesnaesterac,a u gužvi najbolje se snalazi Gordić koji uspeva da izjednači rezultat na 2-2. U 88. minutu Petrović je posle solo prodora srušen u šesnaestercu Slobode, ali sudija je smatrao da ovo nije prekršaj za najstrožu kaznu. U poslednjem minutu domaćin je mogao do sva tri boda, ali golman Živković kada se našao oči o oči sa Gajićem izlazi kao pobednik, a meč se završava nerešenim rezultatom, što je možda i najrealniji ishod.
     
    Železničar se posle 6 odigranih kola nalazi na  6. mestu sa 10 bodova, a u sledećem kolu na svom terenu igra protiv Radničkog sa Novog Beograda.
     
     

    U 6. vanrednom kolu Prve lige Srbije Železničar je u Užicu sa ekipom Slobode odigrao 2-2 i posle meča obe ekipe imaju za čim da žale.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]