Srbija

Drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u subotu

Izvor: 
Tanjug Pet, 09/03/2018 - 09:47

Vlada Srbije saopštila je da će drugo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" biti održano u subotu, kao i da je do sada pristiglo više od 2,6 miliona koverata.
Samo tokom jučerašnjeg dana građani Srbije poslali su više od 200.000 koverata. Drugo izvlačenje biće u subotu u 17.30 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.
 
Komisija koja se sastoji od pet članova prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije proverava ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre. Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove. 
 
Priređivač nagradne igre Vlada Srbije će sve dobitnike kontaktirati već u nedelju 11. marta i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja. Imena dobitnika objavljuju se u listu Politika kao i na internet stranicama Vlade Srbije, nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije.
 
Sve koverte koje su pristigle na šaltere "Pošte Srbije" do kraja radnog vremena, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 9. marta, kao i koverte poslate za prvo izvlačenje učestvuju u drugom izvlačenju. 
 
Podsećanja radi, u prvom izvlačenju jedan automobil je dobio i jedan Pančevac.



Marketing



Najnovije vesti