• I dalje neizvestan nastavak sezone Premijer lige

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Uprava i klubovi Premijer lige nisu na poslednjem sastanku doneli odluku o nastavku sezone, već je ponovljena namera da se takmičenje nastavi kada nadležni to budu dozvolili.

    „Na današnjem sastanku nismo doneli odluke, klubovi su razmenjivali mišljenja i informacije vezano za program Ponovo pokretanje. Dogovoreno je da su udruženja igrača i trenera ključni u ovom procesu i da će i dalje biti konsultovani. Klubovi su ponovo potvrdili svoju posvećenost završetku ove sezone održavajući integritet takmičenja i pozdravljajući podršku Vlade“, navodi se u saopštenju Premijer lige.
     
    Takmičenje u Premijer ligi prekinuto je pre više od mesec i po dana zbog pandemije koronavirusa.
     
    Predstavnici klubova su na konferencijskom sastanku razgovarali o programu Vlade u sklopu kojeg bi se utakmice igrale na stadionima na kojima to bude dozvoljeno ili na neutralnim terenima. Takođe, razgovaralo se i o tome kako će se igrači vratiti punim treninzima i šta će se dešavati unutar trening centara.
     
    „Prioritet Premijer lige je zdravlje i bezbednost igrača, trenera, menadžera, zaposlenih u klubovima, navijača i šire zajednice. Liga i klubovi razmatraju prve korake i vratiće se na treninge samo uz smernice Vlade, pod stručnim lekarskim savetima i posle konsultacija sa igračima i trenerima“, piše u saopštenju.
     
    Liga je pozdravila osnivanje Vladine medicinske radne grupe za povratak elitnog sporta, koja se prvi put sastala.

    Uprava i klubovi Premijer lige nisu na poslednjem sastanku doneli odluku o nastavku sezone, već je ponovljena namera da se takmičenje nastavi kada nadležni to budu dozvolili.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Svet

    Obeležava se Dan planete Zemlje

    Danas se obeležava Dan planete Zemlje, međunarodna inicijativa kojoj je glavni cilj da se podigne svest o zaštiti životne sredine i očuvanju planete. […]

    Koliko košta putarina u Srbiji i zemljama regiona?

    Kako je došlo lepo vreme i bliže se brojni praznici, sve više ljudi planira putovanja, što po našoj zemlji, što po inostranstvu. Međutim, ukoliko neko na put kreće sopstvenim automobilom, […]