Budva Foto: wikipedia
Život

Koje su cene smeštaja na crnogorskom primorju

Izvor: 
nova.rs Uto, 28/06/2022 - 23:27Za one koji planiraju leto 2022. u Crnoj Gori iz Nacionalne turističke organizacije (NTO) ove države za Novu navode cene smeštaja u najpopularnijim turističkim centrima na njihovoj obali.

 

„Cene hotelskog smeštaja za noćenje sa doručkom, u zavisnosti od kategorije, u glavnoj letnjoj turističkoj sezoni kreću se već od 20 evra u Baru i Ulcinju, 22 evra u Herceg Novom, 30 evra u Tivtu i Budvi, 50 evra u Kotoru. Mnogi hoteli pružaju brojne povoljnosti, pa između ostalog, i popuste za decu do 14 godina, besplatan boravak za decu do četiri godine, popuste prema dužini rezervacije, besplatno korišćenje mobilijara i slično“, kažu iz NTO Crne Gore, prenosi Nova.rs.

Što se privatnog smeštaja tiče, kako navode u zavisnosti od destinacije i kategorije objekta, „kreće se već od osam evra u Herceg Novom, 10 evra u Baru, Ulcinju, Tivtu i Budvi, 20 evra u Kotoru“.

U Crnu Goru građani Srbije mogu da uđu samo sa ličnom kartom, nije im potrebna kovid potvrda, a budući da je roming ukinut, mogu da u okviru svoje tarife, tokom odmora u Crnoj Gori, uživaju u korišćenju minuta, SMS poruka i interneta bez dodatne naknade.

 

 
MarketingNajnovije vesti