dragaš Foto: Nikola Dragaš
Kultura

Radionice karikature u susret Festivalu humora i satire „Žaoka”

Pančevo, Ned, 18/09/2016 - 22:25
Mirjana Marić Veličković

PANČEVO, 18. septembar – U subotu 17. i nedelju 18. septembra, u Banatskom Brestovcu, počeo je novi krug radionica karikature Nikole Dragaša u organizaciji Doma omladine Pančevo u susret Festivalu humora i satire „Žaoka“, koji će biti održan u Kačarevu krajem oktobra.

Naziv teme za ovogodišnji konkurs festivala „MALA ŽAOKA“ za likovni i leteralni izraz je KARNEVAL, CIRKUS, RINGIŠPIL I ŽURKA.

– Rad sa decom i spremanje radova za konkurs karikture započet je u Banatskom Brestovcu. Deca su ovu temu prihvatila sa oduševljenjem i napravila sjajne radove, čime su zadali zadatak svojim vršnjacima da se dobro potrude, jer će sledeće radionice biti održane u Dolovu, Jabuci i Kačarevu, rekao je Nikola Dragaš. 

 

dragaš
Foto: Nikola Dragaš
radionice_1.jpg

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove