• PANČEVO: U Avivu prvo zatražili da se prestane sa brigom o psima lutalicima, a zatim okrenuli ćurak i postavili kućice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Forvardovanom imejl porukom u ime vlasnika Aviv parka u Pančevu, kompanije BIG-Cee zatraženo je od zakupaca lokala da zaposleni kod njih prekinu da hrane i daju vode uličnim psima u ovom trgovinskom centru. I da o uličnim psima u ovom objektu obaveštavaju gradsku Zoohigijenu.

    Poruka je procurila u javnost, reagovali su građani pojedinačno, ali i udruženje “Ekolibrijum” iz Pančeva pa su vlasnici Aviva svoju preporuku razaslatu u petak, već u subotu povukli, a smer akcije promenili Izvinjenje su uputili preko službene FB stranice Aviv parka.

    Ubrzo zatim objavili su i da su postavili prve kućice za ulične pse na prostoru ovog maloprodajnog parka.

    Forvardovanom imejl porukom u ime vlasnika Aviv parka u Pančevu, kompanije BIG-Cee zatraženo je od zakupaca lokala da zaposleni kod njih prekinu da hrane i daju vode uličnim psima u ovom trgovinskom centru. I da o uličnim psima u ovom objektu obaveštavaju gradsku Zoohigijenu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Ombudsman ipak pokrenuo postupak prema CSR Vršac

    Povodom saopštenja Zaštitnika građana da je zbog slučaja maloletnika koji je ubio 12 jaganjaca u Markovcu pokrenut postupak ocene zakonitosti i pravilnosti rada Centra za socijalni rad Pančevo, […]