• PANČEVO: Učenici nagrađeni na Državnom takmičenju dobili diplome

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Učenici koji su osvojili nagrade na 63. državnom takmičenju talentovanih učenika juče je članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje u Gradskoj upravi Pančeva uručila diplome.

    Tokom maja je bilo takmičenje u Čačku za učenike osnovnih škola,  a krajem istog meseca na takmičenju u Pančevu svoje znanje su pokazali srednjoškolci.

    Na  takmičenju srednjoškolaca polaznici RCT su osvojili 25 nagrada.

    – U Čačak smo vodili sedmoro dece iz Pančeva i utzeli smo dve nagrade i četiri specijalne nagrade za isuzetno kvalitetno urađen rad. U Pančevu postigli sjajan rezultat 23 dece dobilo nagradu sa kojom mogu da konkurišu za nagradu Dositej Obradović stipendije za darovite. Stigle su diplome za decu iz Čačka i ove potisane od ministra i svih 25 diploma ćemo da uručimo, rekao je Dragoljub Cucić, direktor Regionalnog centra za talente.

    Juče su učenici dobili diplome, a nagrade će dobiti za Dan grada.

     

    Polaznicima Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ koji su osvojili nagrade na 63. državnom takmičenju talentovanih učenika juče je članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje u Gradskoj upravi Pančeva uručila diplome.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]