• Sedam učesnika iz SD „Pančevo 1813” u Kampu perspektivnih strelaca

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Od 11. do 15. novembra u Novom Sadu su održane pripreme najboljih mladih takmiča SS Srbije vazdušnom puškom i pištoljem, nakon kojih su održana kontrolna takmičenja i dva preostala takmičenja Finale KUPa SSS i Prvenstva Srbije u trostavu vazdušnom puškom za kadete, iz prethodne sezone.   

    Pored trenera Siniše Veljkovića, iz Streljačke družine „Pančevo 1813” je u Kampu bilo najviše učesnika, čak sedam. To su rezultatima puškom zaslužili Aleksa Rakonjac, Teodora Kondić, Iva Rakonjac i Ana Tokić, a pištoljem Stefan Kešišjan, Marko i Velimir Ninković. 

    Na kontrolnom takmičenju vazdušnim pištoljem, Marko Ninković je bio drugi sa čak 549 (i 528), Velimir Ninkovic treći sa 545 (i 535) i Stefan Kešišjan deveti sa 520 ( i 531) krugova.

    Naredno takmičenje će biti u Nišu, za dve nedelje, drugo kolo Kupa SS SRBIJE po A programu. 

    Od 11. do 15. novembra u Novom Sadu su održane pripreme najboljih mladih takmiča SS Srbije vazdušnom puškom i pištoljem, nakon kojih su održana kontrolna takmičenja i dva preostala takmičenja Finale KUPa SSS i Prvenstva Srbije u trostavu vazdušnom puškom za kadete iz prethodne sezone.   

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]