• Uhapšene dve osobe osumnjičene za teško ubistvo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su i priveli Višem javnom tužilaštvu N. J. (1995) i Đ. R. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. 

    Sumnja se da su oni, 26. januara ove godine, na Zvezdari, provalili u kuću šezdesetjednogodišnjeg muškarca kome su oštrim predmetom zadali ubodne rane od kojih je muškarac preminuo. Kako se sumnja, oni su potom izvršili premetačinu u kući i udaljili se. 

    Đ. R. je osumnjičen i da je, u januaru, na području Valjeva, izvršio tri razbojništva – na benzinskoj pumpi i u dve apoteke. Protiv njega biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, saopštava MUP.

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su i priveli Višem javnom tužilaštvu N. J. (1995) i Đ. R. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Promenljivo oblačno i toplije

    Od danas sve toplije, samo ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana promenljivo oblačno, sa dužim sunčanim intervalima. U brdsko-planinskim predelima moguća je kratkotrajna kiša. Najviša dnevna […]

    Srbija se posle filmova i gejminga okreće i muzici

    Srbija će se, posle razvijanja kinematografije i gejming industrije, okrenuti i ka muzici, koja možda ne generiše toliko prihoda, ali se ocenjuje da ima veliki potencijal. Iz godine u godinu […]