• Jutarnje vesti, 17. avgust

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Danas je sreda, 17. avgust. U Pančevu se pre podne očekuje sunčano i toplo vreme, dok se sredinom dana i posle podne očekuje naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab severozapadni vetar. Minimalna temperatura 17 °C, maksimalna dnevna 30 °C. 

    Juče je u pančevačkoj bolnici rođeno 9 beba, sedam devojčica i dva dečaka. 

    U Službi hitne medicinske pomoći, tokom noći, pomoć su pretežno tražili astmatičari i pacijenti sa povišenim krvnim pritiskom. U njihovoj ambulanti obavljeno je 40 pregleda, a u domovima njihovih pacijenata šest pregleda. Transportne ekipe su izvršile četiri lokalna transporta, i pet transporta van grada (Beograd, Dolovo, Kovin).

    Zbog planiranih radova na mreži, ED „Pančevo“ će tokom dana, isključiti potrošače: 

    Đavolјi most (opština Bela Crkva)

    09:00-10:00 – Od TS Đavolјi most prema kanalu.

    Stara Palanka (opština Bela Crkva)

    09:00-12:00 – Put za skelu ka Đavolјem mostu.

    Omoljica

    08.30-13.30 – Ulice: Ž. Mišića, Cara Dušana, Avalska, B. Radičevića, Rasinska, Banatska, Rađevska, Zadružna, kao i delovi Karađorđeve, Dunavske, S. Nemanje i Cerske.

    Kovačica

    09.00- 13.00 – Ul. JNA od ul. T. Mihalјa ka Uzdinu do kraja. 

    U okviru omoljačkih „Dana porodice“ danas će biti priređeno više aktivnosti, od 10 sati. 

    Danas u 18 sati počinje ovogodišnji, drugi po redu, FreeDom Art Festival predfestivalskim programom, predstavljanjem murala koje su oslikali umetnici, gosti i domaćini FreeDom-a, ispred zida kod OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Pančevu. 

    Danas, sa početkom u 19 sati, biće otvorena izložba pod nazivom „Dani slobode u Pančevu“, u galeriji Istorijskog arhiva. Izložba će biti priređena u okviru drugog Freedom Art Festivala.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Srbija se posle filmova i gejminga okreće i muzici

    Srbija će se, posle razvijanja kinematografije i gejming industrije, okrenuti i ka muzici, koja možda ne generiše toliko prihoda, ali se ocenjuje da ima veliki potencijal. Iz godine u godinu […]

    Batut: Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol

    Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“. Od početka godine, redovno je u saopštenjima Hitne pomoći da je zbrinuto […]