• Amira Medunajnin ponovo u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nakon nedavno ispunjenog beogradskog Centra „Sava“, pevačica sevdalinki Amira Medunjanin nastavlja promociju novog albuma „Damar“ turnejom po Srbiji, najavio je „Long plej“. Koncert će ponovo održati i u našem gradu.

    Amira će pančevački koncert održati u nedelju, 26. marta u Kulturnom centru Pančeva, 4. marta nastupiti u Kulturnom centru Zrenjanin, 5. marta u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, 15. marta u Domu kulture Čačak, 16. marta u Domu sindikata u Kragujevcu, 26. marta u Kulturnom centru Pančevo, 27. marta u Narodnom pozorištu u Užicu, 30. marta u Domu Vojske u Nišu i 31. marta u Kulturnom centru Smederevo.

    Na novom albumu Damar (2016), koji je u Srbiji objavila promoterska kuća „Long plej“, Medunjaninova je snimila Kad ja pođoh na Bembašu, Šta ćemo ljubav kriti, Vjetar ružu poljujkuje i druge sevdalinke i tradicionalne pesme sa naših prostora, dajući im novim aranžmanima nove obrise i boje.

    Prvi put u karijeri snimila je dve nove, autorske kompozicije – Pjevat ćemo šta nam srce zna, napisao je sarajevski sevdalija Damir Imamović, a druga je naslovna Damar, na muziku gitariste Boška Jovića i stihove Marije Karaule Krznarić.

    Više na sledećem linku. 

    Nakon nedavno ispunjenog beogradskog Centra „Sava“, pevačica sevdalinki Amira Medunjanin nastavlja promociju novog albuma „Damar“ turnejom po Srbiji. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura