• DIZANJE TEGOVA: Pančevke najbolje u Srbiji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevke Zorana Barjaktarović i Tamara Polić, članice KDT „Dinamo“ Pančevo, osvojile su zlatne medalje na Prvenstvu Srbije u dizanju tegova za devojke, koje je u nedelju održano u Beogradu. Do titule šampionke Srbije u kategoriji do 63 kg, uzrasta do 23 godine, Zorana je stigla podigavši 44 kg u trzaju i 62 kg u izbačaju. UU takmičenju dizačica do 20 godina, Tamara je do zlata došla podigavši 36 kg u trzaju i 50 kg u izbačaju.

    – Zadovoljan sam kako je sve prošlo. Zoka i Tamara su pre svega atletičarke, tako da je trening u teretani u upražnjavanje ovih vežbi više sporednog tipa radi razvoja eksplozivnosti. Svakako da će dalji rad na polju unapređenja tehnike disicplina olimpojskog dizanja I njihove primene na treningu pomoći da njihovi atletski rezultati postani vredniji, rekao je njihov trener Filip Vlajić.

    Vlajić nije propustio priliku da zahvali ljudima koji pomažu pančevačkom klubu.

    – Veliku zahvalost dugujemo našem atletskom treneru Ljupču Cvetkoskom,  koji je odobrio učešće Zoke i Tamare na današnjem prvenstvu kao i na konstantnoj podršci Dizačkom klubu „Dinamo”. Ne smemo izostaviti trenera Branu Jovanova koji je nadgledao treninge devojaka. Stefanovic Dimitrije je takođe potpomogao ostvarivanju rezultata. U prostorijama krosfit kluba „Gvožđar” odrađene su završne pripreme za takmičenje. Zoran Polić, Tamarin otac izradio nam je majce za takmičenje, na čemu mu se uprava kluba zahvaljuje. Zokina najbolja prijateljica Dejana Dejanović je takođe bila sa nama danas na takmičenju i dala podršku. Čestitke svim takmičarkama koje su danas takmičile kao i njihovim trenerima na današnjim uspesima koje su ostvarili, kazao je Vlajić.

    Dizački klub „Dinamo“ Pančevo na polju olimpijskog dizanja ove godine je ostvario odlične rezultate i nastavlja tradiciju dugu preko 70 godina. Anđela Tasić osvojila je vicešampionsku titulu na državnom prvenstvu za devojke uzrasta do 18 godina. Tamara i Zorana osvojile zlatne medalje na prvenstvu Srbije za juniorke odnosno mlađe seniorke . Filip Vlajić je osvojio bronzanu medalju na prvenstvu Srbije za studente.

     

     

     

    Pančevke Zorana Barjaktarović i Tamara Polić, članice KDT „Dinamo“ Pančevo, osvojile su zlatne medalje na Prvenstvu Srbije u dizanju tegova za devojk.e koje je u nedelju održano u Beogradu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]