• Drugi poraz rukometašica „Pančeva“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rukometašice „Pančeva“ pretrpele su drugi poraz u sezoni, prvi pred svojim navijačima, pošto su u šestom kolu Super B rukometne lige u Hali sportova slavile rukometašice „Požarevca“ rezultatom 30:31 (14:16). Pančevačke rukometašice su imale priliku da u posledjnih pet minuta naprave preokret, ali su imale previše grešaka u odbrani, što ih je koštalo pobede. 

    U duelu „Pančeva“ i „Požarevca“ u Hali sportova na Strelištu domaće rukometašice su imale prednost u prvom delu prvog poluvremena, ali su posle toga, kao i u nastavku utakmice lako dozvoljavale protivnicama da dođu u priliku da postignu gol, a kako su veoma često golmanku domaćeg sastava, Sanju Pavlović, ostavljale na milost i nemilost gostujućih rukometašica, iako su dobro igrale u napadu, nisu uspele da izjednače ili naprave preokret. U poslednjih 10 minuta utakmice smanjile su prednost na dva gola zaostatka (23:25; 26:28), ali kako nisu uspele da odbrane svoj gol, nisu imale vremena da u samoj završnici pokušaju da dođu do izjednačenja. 

    – Sasvim zaslužena pobeda ekipe „Požarevca“. Jeste da je rezultat na kraju bio „tesan“, ali oni su imali prednost tokom većeg dela utakmice. Mi smo poveli, ali su oni posle 15 minuta napravile preokret. Mi smo trgnuli samo u poslednjih pet-šest minuta i dali smo znake da možemo da igramo, ali već je bilo prekasno. Odbrana nam je bila loša, nismo ispunili zadatke koje smo se dogovorili i oni su nas kaznili, rekao je posle utakmice trener „Pančeva“, Marko Krstić.

    U sastavu „Pančeva“ najefikasnija je bila kapiten, Svetlana Ničevski sa 8 postignutih golova, po šest su postigle Marija Milićević i Aleksandra Cvetković, dok su četiri gola postigle Maja Radojčin i Mila Beader. Ana Blagojevć je postigla 14 golova za gošće, a po efikasnosti ju je pratila Maksimović sa pet pogodaka. 

    Posle četiri odigrane utakmice, rukometašice „Pančeva“ imaju 4 boda, sa skorom od dve pobede i dva poraza. Sledećeg vikenda Pančevke igraju u Aleksandrovcu protiv ekipe „Župe“. 

    Rukometašice „Pančeva“ pretrpele su drugi poraz u sezoni, prvi pred svojim navijačima, pošto su u šestom kolu Super B rukometne lige u Hali sportova slavile rukometašice „Požarevca“ rezultatom 30:31. Pančevačke rukometašice su imale priliku da u posledjnih pet minuta naprave preokret, ali su imale previše grešaka u odbrani, što ih je koštalo pobede. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]