Sport

Odbojkašice Dinama iz Pančeva sigurne u Futogu

Izvor: 
RTV Pet, 14/10/2016 - 12:13

Odbojkašice pančevačkog Dinama bile su ubedljive na premijeri nove sezone u Futogu protiv debitanta u društvu najboljih. Pobedile su sa 3:0, po setovima 25:23, 25:14 i 25:16.

Domaće su bolje počele meč, ali je već sredinom prvog seta bilo očigledno da gošće servisima lako dolaze do poena.

Futožanke se nisu predavale, u završnici seta imale su priliku da izbore izjednačenje, ali je iskustvo Pančevki presudilo.

Od tog trenutka, sve je bilo na strani Dinama. Lazićeva i Kocićeva su uspešno završavale većinu napada „plavo-belih", dok je nerešiva enigma domaćim odbojkašicama bio prijem servisa. U drugom setu osvojile su samo 14 poena, u trećem dva više, pa će prve bodove u novoj sezoni morati da traže u narednom kolu.

Pančevke su imale i dodatni razlog za zadovoljstvo, pošto su se revanširale ekipo iz Futoga za prošlosezonski poraz u Kupu.

U narednom kolu, Futog gostuje u Lajkovcu kod Železničara, dok Dinamo u Pančevu dočekuje Crvenu zvezdu.Najnovije vesti

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju

Društvo

Deo Pančeva sutra bez gasa

JP „Srbijagas“ obaveštava kupce na području Grada Pančeva, da će u petak, 21.07.2017. godine, u periodu od 10:30 do 19:00 časova, zbog intervencije na sanaciji oštećenja na gasnoj instalaciji u

Društvo
Flaširana voda

Deo Pančeva bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je ostao deo naselja Tip Stanko i zgrade "Pepeljare" između ulica Maksima Gorkog i Cara Lazara.
Društvo

Želite ljubimca? Udomite Malu! (FOTO)

MALA Živi na ulici u Topoli i niko ne zna kada se pojavila. Možda zato što je stalno u pokretu, mada se u poslednje vreme zadržava na jednom mestu – kod komšinice koja je redovno hrani i sipa joj