• Posle pobede u Kupu na redu je Požarevac

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rukometni klub „Dinamo“ iz Pančeva plasirao se u četvrtfinale Kupa Vojvodine, pošto je sinoć u Banatskom Karlovcu ubedljivo pobedio „Budućnost“ iz Alibunara rezultatom 50:22. Rukometni klub „Jabuka“ biće naredni rival pančevačkim rukometašima u ovom takmičenju.

    Već za vikend, izabranike Ivana Petkovića očekuje novo iskušenje za Superligu Srbije, kada će gostovati u Požarevcu istoimenoj ekipi. Šef struke „Dinama“ ističe da se radi o iskusnoj ekipi koja je u odličnoj formi.

    Očekujem izuzetno jaku utakmicu u Požarevcu. Oni su veoma iskusna ekipa i većina njhovih igrača ima veliki staž igranja u Superligi, a neki od njih su i bivši reprezentativci. U poslednja dva kola su pobedili  Partizan i Jugović u Kaću, što govori da su trenutno u odličnoj formi. Na nama je da tamo odigramo dobru odbranu i da iz brze trazicije ugrozimo njihov gol. Primili smo najmanje golova i važimo za najbolju odbranu u ligi. Iako smo u prethodnom periodu imali zaista teške utakmice, moji momci i dalje naporno treniraju i zbog toga sam ponosan na njih. Za susret sa „Požarevcem“ pod znakom pitanja je samo Ivan Distol. Osim njega svi su zdravi i spremni da pruže svom maksimum.

     

    Igrač „Dinama“ Miloš Ivošević istakao je da dobro poznaje požarevački tim. Imao sam prilike da igram sa nekima iz „Požarevca“, ali isto tako sam imao prilike da igram i protiv njih. Oni znaju da igraju rukomet, ali znamo i mi. Naša odbrana nam je do sada bila glavno oružije i potrudićemo se da to iskoristimo kako bi prešli još jednu prepreku u prvenstvu.

     

    Ova pobeda bi nam značila da odemo na EHF pauzu sa dva vezana trijumfa. Oni su iskusni i zbog toga smo svesni da će biti teško. Bez obzira na sve potrudićemo se da damo svoj maksimum i pobedimo u Požarevcu, rekao je Pavle Banduka krilo „Dinama“.

    Utakmica 9. kola između „Dinama“ i „Požarevca“ će biti odigrana u nedelju 30. oktobra u Požarevcu. Pred ovaj susret „žuto-crni“ su treći na tabeli s 12 bodova, dok je „Požarevac“ sedmi sa sedam bodova.

    Već za vikend, izabranike Ivana Petkovića očekuje novo iskušenje u Superligu Srbije, kada će gostovati u Požarevcu istoimenoj ekipi. Šef struke „Dinama“ ističe da se radi o iskusnon ekipi koja je u odličnoj formi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]