• INTERNACIONALNI PANČEVAČKI KARNEVAL 2018: Prijave za učešće u karnevalskoj povorci

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Internacionalni pančevački  karneval ove godine će se održati 15. i 16. juna, međunarodna karnevalska povorka kroz Pančevo će proći u subotu, 16. juna od 20 sati.

    U toku je prijava karnevalskih grupa za učešće u ovoj povorci.

    Sve karnevalske grupe koje žele da učestvuju u karnevalu, a nisu se do sada prijavile,  formular za prijavu mogu preuzeti sa sajta www.karnevalpancevo.com

    Popunjena prijava se dostavlja na e-mail: [email protected], a uz prijavu treba poslati i muzičku numeru za predstavljanje grupe u karnevalskoj povorci.

    Karnevalsku grupu čini grupa od najmanje petnaest osoba, dok gornji limit ne postoji, jednako kostimiranih ili koji obrađuju istu temu.

    Neprijavljene karnevalske grupe i osobe koje nisu kostimirane ne mogu da učestvuju u povorci i neće moći da se kreću obeleženom trasom međunarodnog karnevala.

    Rok za prijavu karnevalskih grupa je do 01.06.2018.

    Očekuje nas raznovrstan program sa brojnim učesnicima iz zemlje i inostranstva.

    Kao najveća gradska manifestacija i prvi međunarodni karneval u Srbiji, Internacionalni pančevački karneval se održava u organizaciji udruženja “Prijatelji Pančeva“, pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, AP Vojvodine, Pokrajinske vlade – Pokrajinskog sekretarijata za privredu I turizam  i Grada Pančeva. Ova manifestacija postala je turistička atrakcija koju poseti više od 100.000 posetilaca.

    Internacionalni pančevački  karneval ove godine će se održati 15. i 16. juna, međunarodna karnevalska povorka kroz Pančevo će proći u subotu, 16. juna od 20 sati.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Srbija se posle filmova i gejminga okreće i muzici

    Srbija će se, posle razvijanja kinematografije i gejming industrije, okrenuti i ka muzici, koja možda ne generiše toliko prihoda, ali se ocenjuje da ima veliki potencijal. Iz godine u godinu […]

    Batut: Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol

    Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“. Od početka godine, redovno je u saopštenjima Hitne pomoći da je zbrinuto […]