Zabava

INTERNACIONALNI PANČEVAČKI KARNEVAL 2018: Prijave za učešće u karnevalskoj povorci

Izvor: 
Saopštenje Pon, 14/05/2018 - 19:51

Internacionalni pančevački  karneval ove godine će se održati 15. i 16. juna, međunarodna karnevalska povorka kroz Pančevo će proći u subotu, 16. juna od 20 sati.

U toku je prijava karnevalskih grupa za učešće u ovoj povorci.

Sve karnevalske grupe koje žele da učestvuju u karnevalu, a nisu se do sada prijavile,  formular za prijavu mogu preuzeti sa sajta www.karnevalpancevo.com

Popunjena prijava se dostavlja na e-mail: [email protected], a uz prijavu treba poslati i muzičku numeru za predstavljanje grupe u karnevalskoj povorci.

Karnevalsku grupu čini grupa od najmanje petnaest osoba, dok gornji limit ne postoji, jednako kostimiranih ili koji obrađuju istu temu.

Neprijavljene karnevalske grupe i osobe koje nisu kostimirane ne mogu da učestvuju u povorci i neće moći da se kreću obeleženom trasom međunarodnog karnevala.

Rok za prijavu karnevalskih grupa je do 01.06.2018.

Očekuje nas raznovrstan program sa brojnim učesnicima iz zemlje i inostranstva.

Kao najveća gradska manifestacija i prvi međunarodni karneval u Srbiji, Internacionalni pančevački karneval se održava u organizaciji udruženja ''Prijatelji Pančeva'', pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, AP Vojvodine, Pokrajinske vlade – Pokrajinskog sekretarijata za privredu I turizam  i Grada Pančeva. Ova manifestacija postala je turistička atrakcija koju poseti više od 100.000 posetilaca.Marketing

Najnovije vesti