• Finalna faza gradnje kompleksa Tamiš Square: Idealna prilika za kupovinu stana u Pančevu

  Gradnja stambenog kompleksa Tamiš Square ulazi u svoju finalnu fazu, objekat se nalazi na samo 800m od centra Pančeva, na uglu Dimitrija Tucovića i Jove Maksina.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Finalna faza gradnje kompleksa Tamiš Square: Idealna prilika za kupovinu stana u Pančevu

  Preostali broj stanova je ograničen, a raspoloživost u svakom trenutku možete proveriti na web sajtu www.tamissquare.rs. Budućim stanarima  obezbeđen je, ne samo dom sa stilom, već i idealna prilika da žive u mirnom okruženju Pančeva, a svega 20 minuta vožnje od Beograda. Objekat je useljiv i postoji mogućnost realizacije stambenih kredita putem Banca Intese, Poštanske štedionice, NLB banke i svih drugih banaka u Srbiji.

  Generalni izvođač radova na projektu ‘’Tamiš Square’’ je KOPRA doo – kompanija za izvođenje, organizaciju i planiranje građevinskih radova, koja iza sebe ima brojne reference među kojima su IKEA – Izgradnja naplatne stanice na autoputu Beograd – Niš, Belgrade Waterfront, Rajićeva Shopping Mall, Porto Montenegro i mnogi drugi.

  Tamiš Square je projekat koji je privukao pažnju mnogih, a njegova lokacija čini ga savršenim izborom za one koji traže kombinaciju urbanog i mirnog načina života. Osim odlične lokacije, ovaj stambeni kompleks donosi i niz drugih prednosti.

  Prodaja stanova u Tamiš Square-u je u toku, a cene se kreću već od 1200€ + PDV po kvadratnom metru. Ova pristupačna cena otvara vrata opcijama za potencijalne kupce, bilo da žele kompaktan porodični dvosoban ili trosoban stan od 70 ili 80m2 ili prostrani penthaus od 145m².

  Parking objekta Tamiš Square

  Osim povoljnih cena i više opcija načina plaćanja, Tamiš Square nudi i moderno opremljene stanove sa svim potrebnim sadržajima. Svaki stan je pažljivo dizajniran da udovolji visokim standardima udobnosti i kvaliteta života. Ovaj stambeni kompleks ne zadovoljava samo standardnim rešenjima, već postavlja nove standarde kvaliteta u izgradnji stambenih objekata. Opremljen savremenom arhitekturom, koristeći najkvalitetnije materijale i opremu renomiranih proizvođača, ovaj stambeni kompleks postaje sinonim za visok kvalitet gradnje po povoljnoj ceni za kvadrat novogradnje.

  Prikaz garažnih mesta

  Fasadni zidovi objekta su obloženi miniralnom vunom, modernih boja i kvalitetnih materijala, dok je stolarija PVC Nemačkog proizvođača REHAU sa roletnama. Blind ulazna vrata i sobna vrata su renomiranog proizvođača, modernog dizajna. Kada je reč o podnim oblogama u tanovima objekta, korišćen je hrastov parket sa garancijom proizvođača na 30 godina. U objektu je sprovedeno etažno grejanje na Smart elektrokotlove VAILLANT.

  Prikaz stambene jedinice

  Kupovinom stana u objektu Tamiš Square obezbeđujete i mogućnost kupovine parking mesta za svoje vozilo. Za svaki stan projektovano je po jedno parking mesto u garažnom i dvorišnom delu. Kontrola pristupa garaži je omogućena novim sistemom automatske kapije.

  Finalno uređenje objekta, fasada i spoljni izgled objekta –  Fotografisano 11.12.2023.

  Sada je pravo vreme da se pridružite zajednici stanara Tamiš Square-a. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da sebi obezbedite dom u ovom modernom stambenom kompleksu.

  Finalno uređenje objekta, fasada i spoljni izgled objekta – Fotografisano 11.12.2023.

  Sve informacije u vezi sa stanovima u kompleksu Tamiš Square možete pronaći na njihovoj web prezentaciji: www.tamissquare.rs , putem e-maila [email protected] ili telefonom na 063/211-964 i 064/110-68-75

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Trendovi u opremanju dnevne sobe

  Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]

  Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

  Postoji dosta važnih trenutaka tokom života u kojima želimo da budemo maksimalno prisutni i koje želimo da zapamtimo. Ukoliko Vi ili neko koga poznajete teško pratite razgovor i osećate napor […]