3.decembar

Jutarnje vesti

Izvor: 
013info Čet, 03/12/2015 - 08:15Danas je četvrtak 3. decembar. Meteorolozi RHMZ-a za danas predviđaju pretežno sunčano sa temperaturom do 13 °C.

U pančevačkom porodilištu juče je rođeno 8 beba; pet dečaka i tri devojčice.

Hitna pomoć noćas je imala 12 kućnih poseta dok je 38 pacijenata je potražilo pomoć u ambulanti.

Zbog planiranih radova na električnoj mreži  danas,  3. decembra, bez struje će biti potrošači u Stevana Šuplјikca od Aksentija Maksimovića do Oslobođenja i Oslobođenja od kneza Mihajla Obrenovića do Stevana Šuplјikca.

Deo Padine i Banatskog Brestovca će  pre podne će ostati bez struje. Više o tome pročitajte u delu našeg sajta namenjenog servisnim informacijama.

Juče su se pančevačka udruženja oglasila Apelom povodom povodom odluke Skupštine Grada Pančeva da ukloni skulpturu „Udovice“ sa platoa ispred zgrade Gradske uprave i da na to mesto postavi spomenik Stevanu Petroviću Knićaninu

Promocija drugog romana "Kroz prstohvat cimeta" pančevačke spisateljice Aleksandre Mihajlović biće održana u četvrtak, 03. decembra, od 19 časova.

U Štabu Pogon ponovo će biti održano veče poezije tokom kojeg će svoje pesme čitati mladi pančevački pesnik Stefan Stanojević

 

 

 MarketingNajnovije vesti