Hronika

HITNA POMOĆ PANČEVO: Jedna osoba povređena u saobraćajnom udesu

Pančevo, Sub, 28/07/2018 - 09:07
Aleksandar Stojković


U protekla 24 sata u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo bio je 41 ambulantni pregled (pregledano je osmoro dece).
 
Sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, bolova, alergija, površinskih povreda, dok su se deca javljala zbog povišene telesne temperature.
 
Kućnih poseta je bilo 31 (uglavnom hronični bolesnici).
 
Transporta u gradu je bilo 20, van grada 9, a transporta u pratnji lekara 1.
 
  • Iz Opšte bolnice Pančevo jedna osoba je zbog hronične nedovoljne funkcije bubrega transportovana do  Vojnomedicinske akademije.
Što se tiče intervencija na javnom mestu, bilo ih je tri.
  • U ulici Veljka Petrovića 9 jednoj osobi koja je zadobila prelom ruke usled pada ukazana je adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
  • U naselju Nova Misa jednoj osobi u alkoholisanom stanju ukazana je adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do kuće.
  • U Luci Dunav jednoj osobi je zbog poremećaja stanja svesti ukazana adekvatna pomoć, nakon čega je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.
Dogodio se i jedan saobraćajni udes.
  • U ulici 6.oktobra dogodio se saobraćajni udes u kome je povređena jedna osoba. Nakon ukazane adekvatne pomoći osoba je transportovana do Opšte bolnice Pančevo.MarketingNajnovije vesti