• PANČEVO: Nakon nevremena pojavio se pojačan plamen na baklji u fabrici Etilen. Evo zašto

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas popodne, nakon nevremena koje je zadesilo Pančevo, primetili smo pojačan plamen na petrohemijskoj baklji, pa smo od nadležnih iz ove fabrike zatražili objašnjenje,

    – Usled jakog nevremena praćenog kišom, grmljavinom i gradom, danas oko 17.10 došlo je do kratkotrajne nestabilnosti u procesu proizvodnje u HIP-Petrohemiji. Kao posledica javio se plamen na baklji u fabrici Etilen, koja predstavlja osnovni bezbednosni sistem fabrike i koja se preventivno aktivira i u toku samog procesa proizvodnje, a ne samo prilikom starta i zaustavljanja proizvodnje, odgovorili su za naš portal iz Petrohemije.

    Nije bilo uticaja na radnu i životnu sredinu.

    Sve petrohemijske fabrike rade po ustaljenom režimu i ni u jednom trenutku nisu prestajale sa radom, saopšteno je za portal 013info iz Petrohemije.

     

    Usled jakog nevremena praćenog kišom, grmljavinom i gradom, danas oko 17.10 čdošlo je do kratkotrajne nestabilnosti u procesu proizvodnje u HIP-Petrohemiji. Kao posledica javio se plamen na baklji u fabrici Etilen, koja predstavlja osnovni bezbednosni sistem fabrike i koja se preventivno aktivira i u toku samog procesa proizvodnje, a ne samo prilikom starta i zaustavljanja proizvodnje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]